25 septembrie 2006

Neasteptat de brusc

Asteptarile sunt intotdeuna mari in orice ai face. Si cateodata ne dorim atat de mult un lucru, incat atunci cand el se intampla in sfarsit suntem prea extenuati de asteptare pentru a-l valorifica la maxim.

Sensurile se modifica si realizezi ca de fapt toate situatiile prin care trecem sunt simple conjuncturi ale vietii si depind de anumite decizii. Nu poti uita pur si simplu ceva, nu te poti baza pe timp, pe departare, pe orice nu tine de tine.

Un lucru e cert! Realitatea ne rezerva surprize si oricat de mult vrem noi sa ignoram ce se intampla in jurul nostru, fie ele evenimente sau persoane - ajungem sa fim dependenti de situatii si conjuncturi.

Iti multumesc tie inger ce ai aparut si ai adus un zambet de lacrimi pe verdele deja ruginit al retinei mele...

1 Comments:

At 2:30 p.m., Anonymous Anonim said...

Uneori cand astepti ceva si dureaza prea mult pana cand apare/se indeplineste - devine realitate - nu te mai poti bucura asa cum ti-ai dori...

Parca e prea putin, prea tarziu.

Unii spun ca drumul conteaza - calatoria nu finalul. Pana la urma depinde. Daca vrei sa te duci undeva la munte, drumul e frumos, calatoria merita - cu tren, cu masina, cum o fi. Daca urci pe un varf, calatoria e minunata, dar nimic nu se compara cu finalul. peste ani iti aduci aminte de tot, inclusiv de sentimentul lui a fi sus.

Dar ce se intampla oare cand nu stim ce ar trebui sa avem? Stim noi oare ce e cel mai bun pentru noi? Stim ce am dori, dar oare ceea ce ne dorim e potrivit pentru noi?

Drumul insa poate fi si plictisitor. Si de nedorit. In alte situatii desigur. Si atunci nu doresti decat sa ajungi o data la final.

Si de cele mai multe ori... avem nevoie de un knight in shining... de cineva special. Norocosi cei ce il gasesc :)

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker