03 octombrie 2006

Relativ


Timpul e relativ, trece asa de repede incat pierdem multe lucruri. Si toti au in schimb pretentii de la noi sa fim up to date cu diverse. Ok… hold on… time is 2 short 4 everything.

Este miezul noptii si realizez ca as vrea sa mai am cateva ore sa sa citesc ganduri, sa caut informatii pentru mine si suflet. As vrea sa am timp sa ma gandesc, sa scriu, sa plang, sa ma bucur, sa zambesc. Sau sa gatesc si sa imi fac curat prin lucruri de mult prafuite... M-am suparat pe timp – zboara prea repede.

Este din ce in ce mai evident ca se impune o schimbare, de ritm, de timp…

ps. cateodata timpul trece ingrozitor de incet, se scurge secunda cu secunda si ni se pare o eternitate. In alte cazuri vrem sa il oprim in loc, sa il dam inapoi sau pe fast forward. Si totusi el trece cu aceasi intensitate in fiecare moment…

2 Comments:

At 6:55 p.m., Anonymous Anonim said...

cred ca timpul depinde de distanta.

de care parte a usii de la baie te afli presupune tot distanta intre tine din afara si.... baie si ce e inauntru :)

distanta intre oameni... cu cat o persoana e mai departe cu atat ne e mai dor. Poate insa ca aceste momente sunt bune pentru ca ne fac sa ne dam seama si sa accentuam doar partile bune... nu si cele mai putin bune.

dar tot e rau ca dureaza muuuuuuuuuuuuult pana se intoarce.

nu?

 
At 2:30 p.m., Blogger kopinaki said...

Eu cred ca este vorba despre perceptie si nu spatiu sau distanta.

O ora poate trece foarte greu in unele situatii - din diverse motive, dar la fel poate "zbura" in alte circumstante....

da, timpul trece incredibil de incet cand ne este dor de cineva, de ceva.. dar tot odata cu trecerea lui ne obisnuim cu asteptarea, durerea si pana la urma ramanem cu speranta de a recupera timp pierdut....

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker