20 octombrie 2006

Crazy, sexy, hypnotic

tell me how you feel?

De ce vrem de multe ori sa parem ceva ce nu suntem? Din dorinta de afirmare? Pentru ca sa fim in centru atentiei sau pur si simplu pentru ca asa este la moda?

In viata exista suisuri si cobarasuri, dar intotdeauna speram si ne dorim ca totul sa fie bine. Ei uite ca nu se poate ca toate sa ne mearga asa cum vrem noi pentru ca nu totul depinde de noi. Si atunci ajungem in situatia de mai sus, cand ne dorim ceva ce nu suntem si nici macar nu vrem sa fim.

Am ajuns ieri obosita acasa, dar cu parul drept si proaspat tuns :). Cele doua pisici pe care le gazduiesc m-au intampinat cu drag si s-au jucat cu mine de parca asa era normal sa se intample de fiecare data cand ma vedeau. Asta mi-a dat un pic de speranta. Poate undeva in noi mai exista un pic de instinct animalic care se manifesta in jurul persoanelor dragi.

E frumos sa traim cu speranta ca intr-o zi cineva ne va descatusa instinctul .....

1 Comments:

At 7:24 p.m., Anonymous Anonim said...

Si daca uneori suntem altfel de cum suntem ca sa nu fim luati la intrebari: da cu tine ce-i?

Asta daca le pasa suficient sa intrebe - intr-o lume a din ce in ce mai multor egoisti:(

Ei bine... eu macar sper ca la final sa spunem si noi ca Sinatra: I did it my way...

si sa fie un way frumos :)

PS: poate ca unii se comporta altfel de cum sunt din teama de respingere - vrei sa faci parte dintr-un cerc si daca asta inseamna sa te schimbi... o faci. si daca e pe termen lung - cine stie poate ajungi sa crezi si aparenta sa devina incet-incet esenta..

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker