10 octombrie 2006

Despre iubire

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus rhoncus, odio convallis vulputate viverra.

4 Comments:

At 6:09 a.m., Anonymous Anonim said...

Ai iubit vreodata kopinaki?
Ai iubit cu adevarat,cu intreaga ta fiinta?
Ai iubit mai mult decat te iubeai pe tine,mai mult decat oricine si orice in lumea asta?
Daca da,spune-mi este posibil ca acea iubire sa moara vreodata,sau poate doar sa fie...adormita?
Iubirea daca ar fi trezita,ar mai putea ratiunea invinge in fata ei???

 
At 10:27 a.m., Blogger kopinaki said...

Da, am iubit cu adevarat, cu pasiune, mai presus de orice – am trait, m-am pierdut si m-am regasit in clipe minunate. Dar oricat de mult doare trecutul mergem mai departe si cautam un nou refugiu.. caci in viata iubim o data sau de doua ori – depinde de intensitate. Da, iubirea “adoarme” daca vrei sa spui asa, dar nu mai poate fi trezita in sensul retrairii ei. Este ca o cutiuta veche si draga pe care daca o deschizi i se pierde farmecul.

Eu cred ca suntem destul de rationali incat sa facem fata unor sentimente ce nu mai se potrivesc cu realitatea in care traim. Dar asta e asa ipotetic si in viata nu se intampla numai ce ne propunem.

 
At 4:40 p.m., Blogger Plasmo said...

Poate ca da , poate ca nu.
Poate doar ne este teama de ce ne-ar putea rezerva o iubire noua, comparand tot timpul cu ce a fost.
Eu am invatat ceva in viata asta scurta si anume ca: nu exista doua lucruri la fel si nu trebuie niciodata sa comparam sau sa incercam sa facem sa fie asa cum vrem.

 
At 4:50 p.m., Blogger kopinaki said...

Teama este un sentiment pe care il avem ori de cate ori facem un lucru nou. Citeste la www.katakitoka.blogspot.com postul despre frica - poate o sa scriu si eu caci avem pareri diferite :D - dar deviem de la subiect.

Iubirea este altfel de fiecare data, dar ce ne facem daca nu suntem dispusi sa o primim atunci cand vine si ne dam seama prea tarziu?

Ne dorim lucruri pe care nu le putem avea, iar cele pe care le avem sunt atat de superficiale. Nu suntem in stare sa facem fata provocarilor din frica, indiferenta...

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker