06 aprilie 2007

1 aN

Sunt multe de spus si timp atat de putin. Azi se face un an de blogging – la multi inainte deci. Am pornit blogul dintr-o joaca si iata ca am ajuns sa primesc feedback pozitiv de la prieteni si chiar sa leg prietenii virtuale ;).

Acum un an daca imi spunea cineva ca o sa realizez atat de multe intr-un timp atat de scurt, i-as fi ras in fata. Iata ca lucrurile bune se intampla si traiesc cu speranta ca echilibrul sa nu fie zdruncinat prea tare, decat pe talerul de bine :P.

Se apropie Pastele – asa ca relaxati-va si gasiti un moment de singuratete in care sa reflectati la ce v-a adus bun si rau anul trecut, sa va setati obiective pentru anul asta, sa va analizati si sa va regasiti. Incarcati-va cu energie si mai ales profitati de timpul frumos de afara. Mandatory: o persoana care sa va fie alaturi si care sa va sustina.

Have fun, enjoy!

4 Comments:

At 11:13 a.m., Anonymous Anonim said...

La cat mai multe posturi.Sa ai parte de fericire si multa liniste.Sarbatori fericite si iepurasul sa-ti aduca si alte surprize.

 
At 11:25 a.m., Blogger kopinaki said...

tnx, la fel si tie Andrei ;)

 
At 1:13 p.m., Anonymous Anonim said...

Euas ura la cat de multi ani relevanti inainte. Sa scrii mereu ca acum, din suflet, cu pasiune si patos. Sa scrii despre ce iti place si te bucura, despre ce te enerveaza si te descumpaneste.

Sa iti fie bine si Sarbatorile sa iti fie luminate si linistite!

 
At 1:15 p.m., Anonymous Anonim said...

PS: ma bucur ca pana la urma "joaca" si-a atins scopul: te-a ajutat sa treci peste momente mai putin placute. Oamenii dragi pe care ii stii iti vor fi mereu aproape (ok, eu vorbesc in general dar garantez doar pentru mine) iar pentru cei cunoscuti virtual nu pot spune decat Felicitari! Ma bucur ca ai intalnit oameni care simt si gandesc ca tine! La cat mai multe cunostinte online interesante si placute!

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker