03 martie 2007

Azi e baba mea

Mi-am ales baba pe 3 martie. Se pare ca va fi o zi superba, la fel si anul se spune. Adevarul este ca a inceput bine si este pe zi ce trece mai bine;)Abia astept sa traiesc anul asta..

4 Comments:

At 8:05 p.m., Anonymous Anonim said...

Astazi a fost intr-adevar o zi frumoasa - afara. Daca si in plan personal totul a mers bine, atunci probabil va fi un an bun - exceptional chiar - in masura in care ce se spune se indeplineste ;)

Oricum, indiferent de cum ar arata baba ta eu iti doresc sa ai un an frumos - inceput de ani multi si din ce in ce mai frumosi, in care soarele sa rasara in fiecare zi nu doar afara, ci si in suflet. Si imi doresc si mie ceva: ca la final de an sa imi spui ca urarea s-a indeplinit, kopinaki draga!

 
At 12:07 p.m., Blogger kopinaki said...

iti multumesc Lore. chiar a fost o zi frumoasa atat afara cat si in plan personal si sper sa continue tot asa ;)

ce imi doresc mie, doresc la toata lumea.. liniste si implinire pe toata planurile

 
At 5:27 p.m., Blogger Andrei Crăiţoiu said...

Ai avut parte de cea mai frumoasa baba.Caldura sa ai in suflet si parte de un an mai bun decat toate de pana acum.Incearca sa te detasezi si sa nu te mai gandesti la trecut.Ia fiecare zi din viata ca pe o provocare.Incearca sa fi buna si ai sa fi rasplatita. Vreau ca soarele sa straluceasca mereu pe strada ta.Mult succes.

 
At 5:31 p.m., Blogger kopinaki said...

yeap, a fost o zi perfecta din toate punctele de vedere. si tie Andrei numai bine si sa ai parte de momente unice anul acesta.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home

eXTReMe Tracker